Kod: DA5660
MIĘSOSZTURCHACZ- lepszy od tłuczka do mięsa, do profesjonalnego przygotowania mięsa w każdym domu.
MIĘSOSZTURCHACZ- lepszy od tłuczka do mięsa, do profesjonalnego przygotowania mięsa w każdym domu.
Ostre końcówki przecinają i skracają włókna mięsa- efektem jest kruche, soczyste i miękkie mięso.
Solidna konstrukcja z hartowanego tworzywa sztucznego i ostrych końcówek ze stali nierdzewnej,
wysokość ok. 20 cm, średnica dolna: 5 cm.
• skrócenie czasu obróbki cieplnej mięsa nawet o 40%;
• nie dojdzie do rozerwania mięsa, nie wytwarza typowego hałasu i nie „rozprysuje”, jak przy użyciu tłuczka;
• idealny do przygotowania steków, plastrów na grilla, ale także większych kawałków mięsa;
• skrócenie czasu marynowania;
• profesjonalny rezultat, oszczędność czasu i energii;
• podczas pracy umieść mięso na desce do krojenia;
• nadaje się do wieprzowiny, drobiu, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny i ryb.